Naar website Compulite

Nieuws

Klik voor vergroting

Meldingen over de verwoestende Brand locatie BEO

Toegevoegd op 04 Oct 2009
Nieuws >>

Klik hier voor foto's

 

Maandag 2 november 2009 - een blog?

Het is precies één maand na de brand... Vandaag heeft Geertruide een BLOG in het leven geroepen... Daar zullen we u geïnformeerd houden over het reilen en zeilen, het hijsen en trekken van BEO & Trekwerk, op persoonlijk niveau. Deze website houden we natuurlijk ook actueel op het gebied van overige nieuwtjes.

Zie beotrekwerk.blogspot.com.

Vrijdag 16 oktober 2009 - Update na Brand

Trekwerk en Beo zijn in bedrijf op Nijverheidslaan 14, 1382 LH in Weesp. Twee weken na de brand van 2 oktober is de tijdelijke locatie op Nijverheidslaan 14, van autoshowroom omgevormd in een kantoor, een werkplaats voor de technische dienst en een ruimte voor het produceren van de TNM. Ook is er een vergaderruimte, een koffiecorner en een kantine. En er worden gasten ontvangen.

De service and support-afdeling werkt onverminderd hard door. De productie van de TNM is deze week opgestart. Ook is er een tijdelijke oplossing in zicht voor de productie van elektrotechnische en mechanische onderdelen.

 

De zoektocht naar een groter pand, gaat onverminderd door. Zodra daar meer duidelijk over is, wordt dat gemeld via de website. Tot die tijd blijven wij op Nijverheidslaan 14.

 

Vanuit alle windstreken wordt er hulp geboden. Het is hartverwarmend hoe mensen ons hebben gesteund. De kantoorruimte die ons meteen is aangeboden, de stoelen en bureaus die worden geleverd. Mensen die een dag vrij nemen om ons te helpen, het is niet allemaal te benoemen, maar het is fantastisch. Daarbij ontvangen wij kaarten, bloemen, chocolade en andere zoetigheden, waarvoor hartelijk dank. Wij voelen ons hierdoor ook gesteund in het vertrouwen dat Trekwerk en Beo zich zullen herbouwen.

 

Daarvoor hebben wij behalve steun ook tijd nodig. Er is veel verloren gegaan tijdens de brand. Deze zaken moeten opnieuw worden besteld, geproduceerd en gemaakt. Dit zal enige tijd vergen. Dit geldt niet alleen voor productionele maar ook voor administratieve zaken

Wij vertrouwen op een ieders steun en begrip hiervoor.

 

 

Voor meer informatie

Geertuide Jonkman

06-13464078

WOENSDAG 7 OKTOBER

Binnen 3 dagen in bedrijf

Vanaf vandaag zijn Trekwerk en BEO weer per e-mail bereikbaar.

De laatste hand wordt gelegd aan het instellen van de telefooncentrale. Als dat gereed is, zal het e-mailverkeer op volle snelheid functioneren. Nu is er nog sprake van ietwat vertraging, maar dat zal vandaag of morgen zijn opgelost.

Binnen 3 dagen zijn Trekwerk en BEO weer in de lucht. Een nieuwe start is gemaakt.

DINSDAG 6 OKTOBER

 
Het tijdelijke pand op Nijverheidslaan 14 begint al aardig op een kantoor te lijken. De server is ook in werking en langzaamaan komt het e-mailverkeer weer op gang. Er wordt door een ieder vreselijk hard gewerkt. Kantoorspullen worden geplaatst en een ieder vindt zijn/haar plek. De zoektocht naar een pand waar de productielijn kan worden opgezet gaat onverminderd voort. Aan het einde van de week is hierover meer nieuws.
 
De service afdeling is volledig in werking. De service- en onderhoudswerkzaamheden in de theaters in Nederland gaan 'gewoon' door.
 
De telefoonlijnen worden gelegd en de verwachting is dat vanaf woensdag 7 oktober Beo en Trekwerk weer telefonisch en per fax bereikbaar zijn.
 
Vanuit alle kanten worden er helpende handen uitgestoken, waarvoor nogmaals dank.

MAANDAG 5 OKTOBER 2009

Na de brand van afgelopen vrijdag 2 oktober, waarbij het pand van BEO en Trekwerk b.v. grotendeels is afgebrand, heeft het crisisteam vandaag haar plannen aan het personeel medegedeeld. De verslagenheid is groot, maar de hoop en het vertrouwen in de toekomst hebben de overhand.
 
Vanaf vandaag 5 oktober, heeft het personeel van Trekwerk een tijdelijke locatie betrokken op Nijverheidslaan 14, Weesp. Het gaat hier om een zeer tijdelijke oplossing, naar verwachting hooguit voor een aantal weken. De telefonische bereikbaarheid is nog niet gerealiseerd.
 
De verwachting is dat de telefonische bereikbaarheid woensdag 7 oktober zal zijn hersteld. Dit zullen wij melden op www.beo.nl
 
Ondertussen draait de storingsdienst de reguliere 24-uurs dienst.
 
Ook de service-afdeling van Trekwerk is in vol bedrijf. De theaters waar voor de komende weken onderhoud en service afspraken zijn gemaakt, zullen op zeer korte termijn worden benaderd voor het herbevestigen of verplaatsen van de gemaakte afspraken. Een deel van de productiemedewerkers wordt aan de service afdeling toegevoegd, om de theaters de komende weken zo goed mogelijk te kunnen faciliteren.
Ook maken wij hierbij van de gelegenheid gebruik om een ieder te bedanken voor de steunbetuigingen en aangeboden hulp. Dit doet de directie en het voltallige personeel van BEO en Trekwerk veel goed.
 
 
PERSBERICHT 4 Oktober
 
Afgelopen vrijdag, 3 oktober, is er rond 23.00 uur brand uitgebroken in het pand op Nijverheidslaan 3 in Weesp. In dit pand waren Trekwerk B.V. en Beo Brackman Electronics & Optics gevestigd. Rond 2.00 uur was de brand geblust. De brand heeft enorme schade veroorzaakt en het grootste gedeelte van het pand is verloren gegaan. Er zijn geen slachtoffers gevallen. De politie Gooi en Vechtstreek heeft iemand aangehouden op verdenking van brandstichting.
 
Bij het personeel heerst vooral verslagenheid. De betrokkenheid van het personeel is erg groot en er wordt momenteel met man en macht gewerkt aan voortzetting van de bedrijfsactiviteiten.
 
De storingsdienst draait de reguliere 24-uurs dienst.
 
Trekwerk en BEO zijn solide bedrijven, waardoor op korte termijn de draad weer kan worden opgepakt. Daarbij is hulp aangeboden van verschillende bedrijven die ook werkzaam zijn binnen dezelfde sector. Door de goede relaties met klanten, leveranciers en collega’s in de branche, en de inzet van het personeel, spreekt het Management van Trekwerk en BEO het vertrouwen uit dat een normale bedrijfsvoering binnen enkele weken te realiseren is.
 
Voor meer informatie
Geertruide Jonkman
Persvoorlichter
06 13464078

 

Laatste aanpassing: 02 Nov 2009 om 20:06

Terug

Comments


Sterkte! By Onbekend(e) on 05 Oct 2009 at 08:22
Wat een tragisch nieuws! We wensen jullie heel veel sterkte, moed en energie. De Goudse Schouwburg
Barndoor Enrico Daamen By Onbekend(e) on 05 Oct 2009 at 10:09
Ongelofelijk dat kan er ook nog wel bij. Hoe de moet er in en als er iets is dat wij kunnen doen laat het weten. Hebben als het nodig is kantoorruimte ter beschikking. Heel veel sterkte.
By Onbekend(e) on 05 Oct 2009 at 12:54
sterkte!!
Schouwburg Kunstmin, Dordrecht
Sterkte! By Onbekend(e) on 06 Oct 2009 at 08:58
We wensen jullie heel veel sterkte en we horen het wel als jullie hulp nodig hebben. De Flint, Amersfoort
sterkte By Onbekend(e) on 06 Oct 2009 at 09:09
veel sterkte en als we jullie kunnen helpen horen we het graag
Technische dienst Singer Laren
Schouwburg Cuijk By Onbekend(e) on 06 Oct 2009 at 14:27
Wij hebben met verbijstering en ongeloof kennis genomen van het gebeurde, directie en medewerkers van Beo heel heel veel sterkte toegewenst!!
Schouwburg Cuijk
Zaantheater wenst jullie sterkte By Onbekend(e) on 06 Oct 2009 at 14:40
Ha dierbare bekenden, Sterkte met de chaos. Mocht je tussen het gesmolten plastik een A/B fader tegen komen met een dipje: das onze Spark (grapje op slecht moment) Ik zou niet weten hoe maar mochten we iets kunnen doen voor jullie laat het ons weten, Benefietje? steven. shoutman@zaantheater.nl
Aukes Theatertechniek By Onbekend(e) on 07 Oct 2009 at 12:38
Beste mensen,

wij wensen jullie veel sterkte met deze enorme klap. Uit de postings op de site blijkt in ieder geval dat jullie er met volle kracht tegenaan gaan. Ook voor ons geldt: laat het horen als jullie hulp kunnen gebruiken.
Heel veel suc6 de komende tijd!! By Onbekend(e) on 07 Oct 2009 at 16:30
Hey Beo's Trekwerkers,

Via via kreeg ik dit nieuws te horen over hetgeen jullie is overkomen.

Ik wil jullie via deze weg suc6 wensen met de wederopbouw.

Groetjes,
Hammie
By Onbekend(e) on 07 Oct 2009 at 18:31
Heel veel sterkte! Ook voor mij geldt, mochten jullie hulp nodig hebben, dan hoor ik het graag!

Groet,
Jan Kortbeek
Lightwise Baarn
Uithuilen en opnieuw beginnen By Onbekend(e) on 08 Oct 2009 at 13:24
Sterkte, allemaal. Wij leven met jullie mee.
Toneelgroep de Appel
Sterkte!!!! By Onbekend(e) on 08 Oct 2009 at 14:22
Heel veel sterkte toegewenst namens ons allemaal!

Toneelgroep Oostpool
Sterkte By Onbekend(e) on 08 Oct 2009 at 23:18
jaren terug heb ik voor jullie mogen werken en dit ook met veel plezier gedaan
het helaas afgebrande pand had iets heel unieks, maar ik weet zeker dat beo en trekwerk hetzelfde unieke werk blijven doen ookal komen jullie in een veel moderner pand

Sterkte gewenst
Emiel Bart
By Onbekend(e) on 09 Oct 2009 at 13:24
Beste directie en medewerkers van Beo

Heel veel sterkte toegewenst van ons allen

Henk van Houwelingen
Stadsgehoorzaal
Vlaardingen
By Onbekend(e) on 12 Oct 2009 at 08:31
Heel veel sterkte gewenst met het herstel!
Emiel, Belichter Orkater
By Onbekend(e) on 13 Oct 2009 at 07:25
Vreselijk nieuws! Ook wij wensen jullie veel sterkte toe met de verwerking van deze tegenslag! Koos@Tryater
By Onbekend(e) on 16 Oct 2009 at 10:02
Shittttt, wat een shittt die brand. Alle sterkte toegewenst.
Lichtontwerpers.nl / Niko van der Klugt/Kees van de Lagemaat

Add Comment
webdesign SAND