Naar website Compulite

Nieuws

Klik voor vergroting

Nieuw pand BEO

Toegevoegd op 24 Dec 2009
Nieuws >>

Eindelijk was het zover….. Op vrijdag 18 december konden de medewerkers van Trekwerk en BEO het nieuwe bedrijfspand bezichtigen. Met een feestelijke jaarafsluiting werd de aankomende verhuizing gevierd.

Na de brand op 3 oktober jongstleden in het pand op Nijverheidslaan 3, is op 5 oktober tijdelijke huisvesting gevonden op Nijverheidslaan 14, in de oude Renaultgarage van Hans Mafait. Er is begin oktober ook een start gemaakt met het zoeken naar nieuwe huisvesting. Deze is nu gevonden op de Pampuslaan 212 in Weesp.
Het nieuwe pand beschikt over ongeveer 5.000 m2 aan bedrijfs- en kantoorruimte en biedt uitgebreide mogelijkheden voor de toekomst. Alle medewerkers van Trekwerk en BEO kijken uit naar de verhuizing naar Industrieterrein Noord, om vol goede moed en ideeën de bedrijfsactiviteiten op alle vlakken verder te kunnen voortzetten. De directie verwacht het pand in de loop van januari 2010 te betrekken. Medio 2010 wordt het pand op gepaste wijze officieel geopend.
De onthulling van het nieuwe pand is feestelijk gevierd met al het personeel. De feestcommissie heeft enorm zijn best gedaan om er een geslaagde avond van te maken. Een van de bedrijfshallen werd omgetoverd tot een waar restaurant met loungegedeelte. Na een uitgebreide borrel werd een kort woord gericht tot de medewerkers, allen gezeten op enorme loungekussen. De avond werd afgesloten met een oer-Hollands buffet bestaande uit stamppotten en jachtschotel.

Laatste aanpassing: 24 Dec 2009 om 10:29

Terug

Comments


Niet gevonden

Add Comment
webdesign SAND