Naar website Compulite

Support > Technische Dienst

Klik voor vergroting

De Technische Dienst van BEO staat 24 uur per dag voor u klaar. Naast telefonische ondersteuning kunnen vrijwel alle reparaties en elk onderhoud in eigen huis uitgevoerd worden. Er is vrijwel altijd iemand van de  Technische Dienst aanwezig vanaf 9.00 tot 17.30, maar indien u directe ondersteuning nodig heeft, vragen wij u om van tevoren dit telefonisch af te spreken. Wij hebben ook enkele lichtcomputers te leen, vraagt u naar de mogelijkheden. Natuurlijk kunnen we ook onderhoud ter plaatse uitvoeren.

Voor telefonische ondersteuning tijdens kantooruren kunt u bellen met het volgende telefoonnummer: 0294 461 091. Buiten kantooruren kunt u bellen met de GSM van de Technische Dienst. Indien er niet direct wordt aangenomen, kunt u  de aard van het probleem, uw naam en uw telefoonnummer inspreken. U wordt dan binnen enkele minuten door een ervaren TD-er teruggebeld. Het telefoonnummer van de GSM is: 06-53 41.2558
Contact via email kan het beste op support@beo.nl.

Procedure telefonische ondersteuning

Zorg ervoor, om zo snel mogelijk geholpen te worden, dat u de volgende gegevens bij de hand heeft:

  • Merk en type van het apparaat
  • Serienummer van het apparaat
  • Softwareversie die gebruikt wordt
  • Aangesloten accessoires

Ook is het bijzonder handig als u direct toegang hebt tot het apparaat zodat een van onze medewerkers u door een procedure kan leiden.

webdesign SAND